Silikonska WC ščetka ploščata

Šifra: M19362

Dostopnost:

Ni na zalogi


6.19

Ni na zalogi

WC ščetka v kompaktni velikosti, primerna je za vsako kopalnico, ne glede na velikost. Zahvaljujoč tej WC ščetki bo vaša kopalnica videti čudovita, čiščenje pa prijetno in zadovoljujoče doživetje!

Super mehka silikonska glava WC ščetke vam omogoča enostavno čiščenje vsakega kotička in špranje, dolg ročaj ščetke pa vam omogoča, da dosežete globlja mesta. Glava ščetke ne opraska straniščne površine in je prijaznejša od običajnih ščetk. Poleg tega lahko ščetine na glavi ščetke enostavno sperete, da izboljšate učinkovitost čiščenja.

Primerna je ne samo za WC, ampak tudi za umivalnike, kopalne kadi ter vse keramične, plastične in steklene površine.

Nosilec za ščetko ima dodatno lepilo, zahvaljujoč kateremu ga lahko namestimo brez vrtanja ploščic in tako nam ni treba skrbeti, da se bo ploščica zlomila, le prilepimo obojestranki trak na steno in na posodo in jo obesite. Drug način je, da ga položite na tla.

Barva: bela/siva
Material: plastika / silikon
Dimenzije: 36×9,5×4 cm
Teža: 0,189 kg
Teža v paketu: 0,236 kg

Šifra: M19362 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +