Električni stenski sušilec za brisače – 230V 65W

Šifra: BW3001

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


67.10

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste potrebovali brisačo, a se ta še ni posušila? S tem sušilnikom za brisače lahko hitro in enostavno posušite brisače, preprosto obesite brisače in vklopite napravo, nato pa jo po uporabi izklopite. Pomaga hitro izhlapevati vlago in s tem zmanjšuje verjetnost nastanka plesni.

Enostavna namestitev in uporaba
Hitro sušenje brisač
5 sušilnih palic za vso družino
Varčevanje z energijo
Diskretna bela barva

Napajanje: 230V – 50 hz
Moč: 65 W
Velikost: 60 x 43,2 x 4,5 cm
Dolžina kabla: 150 cm
Material: umetna masa
Barva: bela
Zaščita: IPX1
Dodatek: 4 kosi zidnih vložkov + vijak

Šifra: BW3001 Kategorija:
Teža 1.298 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.