Držalo za brisače ali kuhinjske krpe 26 cm

Šifra: BW3011A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


9.39

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Držalo za brisače z močno samolepilno površino, ki se lahko pritrdi na ploščice ali steklo. Eleganten dizajn izgleda dobro v kateri koli  kopalnici. Poleg brisač je lahko idealno tudi za kuhinjske krpe ali oblačila. Enostavna namestitev: Očistite in razmastite površino, prilepite oba diska na svoje mesto in pritrdite držalo nanjo od zgoraj navzdol.

SoftTouch plastika s prijetnim občutkom
Eleganten dizajn
Enostavno za namestitev
Lahko se uporablja kot držalo za brisače, kuhinjske krpe, oblačila

Velikost: 260 x 60 x 30 mm
Barva: siva/bela
Montaža: samolepilna
Material: plastika
Teža: 60 g

Šifra: BW3011A Kategorija:
Teža 0.12 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.