Termoventilator kalorifer s termostatom 1000/2000W 230V

Šifra: LXWT13

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


28.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naš ventilatorski grelnik je odlična rešitev za ogrevanje vašega doma. V mrzlih dneh bo hitro in učinkovito ogrel kopalnico ali otroško sobo. Njegova majhnost bo delovala tudi v kampu ali na vikendu. Ventilatorski grelnik lahko uporabljate tudi kot hladilno napravo, ki proizvaja hladno pihanje, zato je popoln v mrzlih ali vročih dneh, s svojim modernim dizajnom pa bo obogatil vsak interier. Zaradi ergonomske oblike in majhnosti lahko grelnik z ventilatorjem uporabljamo tako rekoč v vseh prostorih, kjer imamo dostop do električne energije. Klasični ventilatorski grelniki (kaloriferji) so običajno visoki in ozki, zelo enostavno jih po nesreči prevrnemo. Ta naprava je nizka in bo stabilno stala na kateri koli površini. Dodatna zaščita je senzor pregrevanja in termostat.

3 načini delovanja:

HOT, za zahtevnejše uporabnike
TOPLO, pravo grelno moč boste občutili v najhladnejših dneh
COOL, ovil vas bo s hladnim vetrom v vročih dneh

 

Specifikacije:
Napajanje: AC 220-240V, 50-60Hz
Termostat: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Namen: za notranjo uporabo
Material: plastika
Barva: bela
Dolžina napajalnega kabla: 1m
Samodejni nadzor temperature: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Osvetlitev stikala: da
Dimenzije: 26 x 13 x 27 [cm]
Teža: 800g

Šifra: LXWT13 Kategorija:
Teža 0.80 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.