Konvektorski grelnik 2000W

Šifra: LXUG05

Dostopnost:

Ni na zalogi


44.87

Ni na zalogi

Učinkovit konvektorski grelec bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika in ogrel prostor, v katerem imamo omejen dostop do radiatorjev ali niso dovolj učinkoviti. Radiator UG05 je tudi odlična alternativa ogrevanju v primeru okvare. Naprava omogoča nastavitev temperature in deluje na 3 stopnje moči. Zaradi varnosti je grelec opremljen z zaščito pred pregrevanjem in termostatom. Model UG05 je samostoječi radiator z največjo močjo 2000W.

Prevladujoča barva radiatorja je bela, neverjetno klasična barva, ki se neopazno prilega vsakemu prostoru. Sivi poudarki dajejo napravi sodoben videz, radiator pa je videti res impresivno. Najbolj kakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo tega radiatorja, poskrbijo, da je naprava v hladnih in turobnih zimskih dneh primeren dodaten vir toplote, hkrati pa ne pokvari notranje opreme.

NAČELO DELOVANJA
Konvektorski grelniki delujejo po principu zelo preprostih, zanesljivih in preverjenih rešitev. Hladen zrak se vleče v grelnik, kjer se nato ogreva z električnimi grelci. Topel zrak se naravno dvigne in zapusti notranjost grelnika skozi odzračevalnik na vrhu ohišja. Velika površina za izmenjavo toplote zagotavlja enakomeren in učinkovit prenos toplote v prostor. Prostor se ogreva hitro, vendar na nežen način.

UČINKOVITOST
Prednost konvektorskih grelnikov je, da lahko hitro in učinkovito lahko dvignejo temperaturo v prostoru. V nasprotju z oljnimi grelniki ne ostanejo vroči dolgo po izklopu, ampak veliko hitreje in učinkoviteje oddajajo toploto v prostor.

VARNOST
Radiator je opremljen s sodobnim sistemom, ki ščiti pred pregrevanjem in visokokakovostnim termostatom. Vgrajene varnostne funkcije ločujejo grelnik od drugih naprav tega razreda.

Naprava je izjemno lahka, kompaktna in priročna. Posledično jo je mogoče enostavno premikati med prostori, za razliko od drugih vrst samostoječih radiatorjev, ki so pogosto veliko težji.

3 KORAKI PRILAGAJANJA MOČI

Najmanj: 800 W
Običajno: 1200W
Največ: 2000W

 

TERMOSTAT – NASTAVITE ŽELJENO TEMPERATURO
Konvektorski grelec LTC ima tudi uporaben termostat, s katerim lahko uporabnik natančno nastavi želeno temperaturo. Po doseganju nastavljene temperature termostat izklopi funkcijo ogrevanja in grelec se bo spet vklopil, ko temperatura pade. Zaradi te funkcionalnosti je naprava zelo vsestranska in varčna.

Tip grelnika: Konvektorski grelec
Nadzor moči: Da, 3 načini delovanja (800 W, 1200 W, 2000 W)
Napajanje: 230V / 50Hz
Termostat: Da
Zaščita pred pregrevanjem: Da
Lučka za delovanje: Da
Mere: (Š x V x G) 59 x 38 x 11 cm (brez nog)

Šifra: LXUG05 Kategorija:
Teža 2.00 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +