Dizajnerski termoventilator – kalorifer Vog&Arths s termostatom 1800W/2000W črno oranžen

Šifra: 51113B

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


32.02

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kalorifer z dvema funkcijama je nepogrešljiv element za stanovanja, pisarne, spalnice, itd. Kalorifer ima praktičen ročaj, kar omogča enostavno prenašanje. Izdelek navdušuje s svojim trendovskim dizajnom in raznovrstnimi barvami.Nastavljiva temperatura in dvostopenjska moč delovanja omogoča enostavno nastavitev potrebne ogrevalne moči. Zahvaljujoč vgrajenemu termostatu je mogoče v celoti segrevati manjše sobe.
V poletni vročini pa lahko uporabite funkcijo ventilatorja za kroženje zraka. Zahvaljujoč senzorju, nameščenemu na dnu, se enota samodejno izklopi, ko pade ali se pregreje.

Napajanje: 100 – 240 V, ~ 50 – 60 Hz

Stopnje ogrevanja: 1800/2000 W

Termostat: Da

Ventilatorski način: Da

Zaščita pred pregrevanjem: Da

Zaščita pred padcem: Da

Zaščitni razred: IP20 (samo v zaprtem prostoru!)

Dolžina napajalnega kabla: 1 m

Velikost: 26 x 20 x 12 cmTeža: 900 g 

Barva: črno/oranžna

Priložena slovenska navodila za uporabo. 

Šifra: 51113B Kategorija:
Teža 0.65 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.