Stenski dozirnik mila ali razkužila na ročno upravljanje 350 ml srebrne barve

Šifra: 51119B

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


11.98

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Običajni ročni dozator mila ali antibakterisjkega sredstva s črpalko, ki ne potrebuje napajanja. Estetski, sodoben videz dobro izgleda v vsaki kopalnici ali kuhinji. Vgrajeni črpalni mehanizem dozira pravo količino čistilnega sredstva v naše roke! Uporablja se lahko z navadnim tekočim milom, razkužilom za roke ali celo detergentom za pomivanje posode.

 

Higiensko umivanje rok
Idealen za uporabo v gospodinjstvu ali za poslovno stavbo
Okolju prijazen, saj ga lahko ponovno napolnite
Lahko se uporablja z večino tekočih mil ali antibkaterijskih sredstev (odvisno od gostote – ni primerno za antibakterijske gele ali razkužila visoke gostote)

Prostornina: 350 ml
Montaža: na steno
Dodatna oprema: 2 kos vijaki + zidni vložki
Velikost: 70 x 70 x 190 mm
Material: trpežna plastika
Barva: srebrna

Šifra: 51119B Kategorija:
Teža 0.226 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.