Samostoječ senzorski dozirnik mila na baterijski pogon 360 ml bele barve

Šifra: 51121A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


17.86

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Dandanes so pametne naprave vse bolj priljubljene in nam olajšajo življenje. Ta dozirnik mila z vgrajenim senzorjem omogoča higiensko doziranje mila brez dotikanja. S pomočjo vgrajenega senzorja zazna, kdaj je vaša roka pod dozirnikom ter dozira pravo količino mila ali antibakterijskega sredstva. Lahko se uporablja z navadnim tekočim milom ali razkužilom za roke. Zahvaljujoč delovanju na baterije, ga lahko postavite kamor koli.

 

Higiensko umivanje rok
Idealno za vsako gospodinjstvo ali poslovno stavbo
Okolju prijazen, saj ga lahko kadarkoli napolnite
Lahko se uporablja z večino tekočih mil ali antibkaterijskih sredstev (odvisno od gostote – ni primerno za antibakterijske gele ali razkužila visoke gostote)
Energijsko učinkovito delovanje na baterije

Prostornina: 360 ml
Montaža: stoječa
Velikost: 135 x 83 x 190 mm
Material: trpežna plastika
Napajanje: 4 x AA baterija (niso priložene)
Delovna temperatura: 5 – 40 ° C
Zaščita: IP44
Barva: bela

Šifra: 51121A Kategorija:
Teža 0.27 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.