,

Avtomatski senzorski dozirnik mila ali razkužila – 1 L – USB

Šifra: 51124A-USB

Dostopnost:

Ni na zalogi


47.29

Ni na zalogi

Dandanes se vse bolj uveljavljajo pametne naprave, ki nam olajšajo življenje. Vgrajeni senzor zazna, kdaj je vaša roka pod dozirnikom in nanese pravo količino mila ali razkužila! Zahvaljujoč dodatnim glavam lahko uporabite običajno tekoče milo, razkužilo za roke in gostejše gele za razkuževanje rok. Zahvaljujoč delovanju na baterije ga lahko postavite kamorkoli.

Uporablja se lahko s tekočimi mili, razkužili in geli za razkuževanje.

Prostornina: 1000 ml
Montaža: pritrditev na steno ali stojalo
Dodatna oprema: 2 kos vijak + zidni vložek, USB kabel, 2 kos dozirne glave
Velikost: 120 x 120 x 260 mm
Material: trpežna plastika
Napajanje: USB, napajalnik, 4 x C baterija (niso vključene)
Delovna temperatura: 5 – 40 ° C
Zaščita: IP20
Barva: bela

Šifra: 51124A-USB Kategoriji: ,
Teža 0.38 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.