Visoko zmogljiva turbo glava za sesalec za čiščenje preprog

Šifra: A0027

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Utrujeni od neskončnega čiščenja preprog? S tem izdelkom se pred vami ne more skriti nobeno zrno prahu!

Vsi poznamo občutek, ko greš čez preprogo tretjič in še vedno se ti ne zdi dovolj čista. To je predvsem posledica dejstva, da tradicionalne glave sesalnika niso posebej zasnovane za čiščenje preprog. Za vas imamo rešitev! Tukaj je posebna glava, ki jo samo date na sesalnik in lahko začnete s čiščenjem.

Izdelek je kot nalašč za čiščenje preprog in se lahko uporablja celo za posteljnino ali okrasne blazine. Lahko ga povežete z večino sesalnikov, med delovanjem vibrira z veliko hitrostjo, kar omogoča enostavno čiščenje tudi globoke umazanije.

Značilnosti visokozmogljive čistilne glave za preproge:

Velikost: 17 x 11,6 cm
Premer priključka glave sesalnika: 32 mm

Šifra: A0027 Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +