Set markerjev za popravilo pohištva 6 kos

Šifra: 00012548

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


9.75

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Manjše poškodbe, ali praske na površini pohištva lahko enostavno popravite s tem kompletom markerjev in voščenk za popravilo pohištva. Popravilo poteka tako, da globlje vdolbine napolnimo z voskom in leseno strukturo narišemo z ustrezno barvo.
Komplet vam omogoča hitro popravilo poškodovanih plošč, pohištva, vrat in drugih izdelkov iz lesa in materialov na osnovi lesa. Po uporabi kompleta za popravilo vam ni treba čakati, da se  posuši. Komplet vsebuje tudi poltrde voščenk, ki jih je enostavno nanesti, celoto dopolnjuje marker iste barve, ki vsebuje barvo na oljni osnovi, odporno na pranje in zagotavlja dolgotrajen učinek.
Bogat nabor barv, vključenih v komplet: hrast, češnja, mahagoni, javor, oreh, črna, zato ga lahko uporabite za pohištvo v svetlih, temnih in srednjih barvah .

Število barv: 6: hrast, češnja, mahagoni, javor, oreh, črna;
Material: plastika;
Mere: 21 / 16,5 / 4,5 cm;
Teža v paketu: 0,17 kg.

Komplet vsebuje:
6 markerjev
6 voščenih barvic

Šifra: 00012548 Kategorija:
Teža 0.18 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.