Set 2 krpic iz mikrovlaken

Šifra: 56000

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


1.59

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Krpica iz mikrovlaken omogoča čiščenje samo z vodo, povsem brez uporabe izdelkov za čiščenje. Krpica vsebuje milijone majhnih “zank in kavljev”, ki dobesedno zaprejo vase umazanijo. Fina vlakna z elektrostatičnim nabojem privlačijo prah ter ga zadržijo. To omogoča čiščenje brez praskanja občutljivih površin (steklo, keramika ali CD) povsem brez vode. Poleg vidne  umazanije, mikrovlakna odstranijo tudi bakterije, ki se nahajajo na površini, kar dokazujejo tudi laboratorijski testi. 
Krpa je še posebej primerna za odstranjevanje trdovratne umazanije iz karoserije avtomobilov. 

Dimenzije: 30 x 30 cm
Vsebina: 2 kosa

Šifra: 56000 Kategorija:
Teža 0.043 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.