Omelo za iz mikrovlaken na ročaju več barv

Šifra: A3090

Dostopnost:

Ni na zalogi


2.67

Ni na zalogi

Krpa celo suha privlači prah kot magnet! Palica omogoča doseganje visokega pohištva.  Zahvaljujoč luknji na ročaju lahko omelo za prah obesimo in prihranimo prostor. 

Mikrovlakna temeljito čistijo, ne da bi puščala lise in proge, zato je omelo super za čiščenje avtomobilov, LCD zaslonov, za pranje oken in brisanje pohištva. 

Mikrovlakna popolnoma absorbirajo vlago in olja in ne širijo umazanije kot navadne krpe ter pomagajo odpraviti bakterije in ne puščajo sledi. 

Omelo lahko po uporabi operete na roke z milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj. 

Šifra: A3090 Kategorija:
Teža 0.18 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.