Gumijasta metla širine 30 cm s teleskopskim ročajem 70-120cm in odbojnikom za vodo

Šifra: MGG30

Dostopnost:

Ni na zalogi


16.43

Ni na zalogi

Gumijasta metla s teleskopskim ročajem in odbojnikom za vodo

Ima praktično luknjo za obešanje

Dolžina teleskopskega ročaja 70-120 cm, dolžina glave 31 cm, širina glave 5 cm

Širok spekter uporabe: odstranjevanje vode s ploščic in plošč, čiščenje pepela in prahu, temeljito pometanje vseh površin, za alergike in v prostorih, kjer so majhni otroci – ne dvigne pometene umazanije v zrak, za frizerske salone – odlično pometa lase, za odstranjevanje snega s teras, balkonov ali stopnic, za čiščenje preprog,…

Šifra: MGG30 Kategorija:
Teža 1.00 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.