Termostatska glava M30x1,5

Šifra: 08840106

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.18

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Termostatske radiatorske glave uravnavajo pretok tekočine v sistemih centralnega ogrevanja. Termostatska glava je opremljean s krmilnim elementom, ki samodejno nadzoruje odpiranje glave, tako da je temperatura v prostoru, kjer so nameščeni, konstantna. Številka na glavi ustreza dani sobni temperaturi. Po nastavitvi števila bo termostatska glava vzdrževala izbrano temperaturo. To preprečuje neželeno naraščanje temperature in s tem dosega prihranek energije. Kakovost izdelka je v skladu s standardom EN215.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

– Termostatska glava z vrtljivim dvosmernim ohišjem
– Vgrajen senzor s tekočino
– Razdeljena lestvica od 0 do 5, ki ustreza nastavljenemu temperaturnemu območju od 6 ° C do 29 ° C z zaščito pred zmrzaljo
– Popolnoma preizkušena do 10 barov
– Največji diferenčni tlak 0,8 bara
– Nazivni pretok 173 kg / h
– Največja izstopna temperatura 120 ° C
– Lahko se namesti vodoravno ali navpično
– Izogibati se je treba, da med pretokom vrednost diferenčnega tlaka med dovodno in povratno cevjo ne preseže 0,2 bara. Da bi dosegli to razliko, je priporočljivo uporabiti obvodni ventil, vgrajen v sistem, in ga nastaviti na 0,2 bara

– navoj M30 x 1,5 (standardni navoj, med drugim za Heimeier, Junkers, Honeywell, Siemens, Korado in Oventrop itd.)

Šifra: 08840106 Kategorija:
Teža 0.14 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.