Baterijski brezžični zvonec SALSA doseg do 120m 3×1,5V AA črn

Šifra: LXDZ4

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.76

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten, brezžični zvonec, ki nudi neskončno možnosti uporabe. Odlična rešitev za trgovine, domove, restavracije, hotele, pisarne, skladišča, za ljudi, ki potrebujejo nego itd.

Napravo napajajo tri baterije 1,5 V AA, gumb zvonca pa ena 12 V baterija tipa A23, zahvaljujoč kateri sestava takega kompleta ne zahteva nobene električne napeljave.

Naprava komunicira prek radijskega prenosa s frekvenco 433,93 MHz, kar zagotavlja doseg do 120 metrov v idealnih terenskih pogojih. Možnost izbire med 36 melodijami omogoča prilagajanje melodije zvonjenja glede na vaše želje.

Frekvenca: 433,93 +/- 1MHz
Napajanje notranje enote: 3 x 1,5V AA
Napajanje tipke: 1 x 12V A23
Doseg: do 120 metrov
Stopnja zaščite: IP44
Zvok: 36 izbirnih melodij
Glasnost: 95dB
Barva: črna

Šifra: LXDZ4 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.