Stojalo za shranjevanje koles – največ 70 kg, 75 x 75 x 102 cm

Šifra: 55778

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


34.36

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Shranite vaša zimska ali poletna kolesa pravilno in jih zaščitite pred deformacijami. S tem stojalom lahko svoja zimska ali poletna kolesa shranite v majhen prostor. Nosilce na stebru je mogoče pritrditi z zapiralnim zatičem, tako da se kolesa nenamerno ne dotikajo in tako preprečijo deformacijo najnižje pnevmatike. Stojalo lahko enostavno in hitro sestavite in razstavite, ko ga ne potrebujete.

Enostavno za montažo
Stabilen okvir
Visoka nosilnost

Število shranjenih koles: skupaj 4 kos
Najmanjši premer središča kolesa: 35 mm
Največja širina koles: 225 mm
Skupna velikost: 75 x 75 x 102 cm
Material: aluminij / jeklo
Teža: 2460 g
Največja nosilnost: 70 kg

Šifra: 55778 Kategorija:
Teža 2.561 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.