Stenska zaščita za garažo 50x10cm 1 kos

Šifra: 134225

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


9.61

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ščitnik za avtomobilska vrata popolnoma varuje avto in steno v prostorih, kjer je parkirno mesto zelo omejeno. Izdelek ščiti pred udrtinami pri parkiranju v tesni garaži! Zagotovil bo odlično zaščito za avtomobilska vrata pri izstopu iz avtomobila, ko obstaja nevarnost, da jih poškodujete. Izdelek je zelo vzdržljiv in odporen proti udarcem ter deformacijami, zahvaljujoč močnemu lepilu, se lahko prilepi na skoraj vsako ravno površino. Narejen je iz debelega in na vlago ter temperaturne spremembe odpornega polietilena. Zgornji sloj je pobarvan v viden črno-rumen vzorec, ki dodatno odbija svetlobo v temi.

Specifikacije:
Material: plastika (polietilenska pena)
Dimenzije: 50 x 10 x 1,5 cm (z možnostjo obrezovanja!)
1 kos v kompletu
Barva: črna in rumena

Šifra: 134225 Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.