Samolepilna folija CARBON 3D črna 150cm x 30cm

Šifra: 02598

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


13.75

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Avtomobilski karbonski trak z imitacijo 5d strukture je primeren  za zaščito površin kot so avtomobilski pragovi, odbijač pod pokrovom prtljažnika, robovi vrat, ogledala itd. Trak je samolepilni in dvoslojni (z dodatno folijo, ki ščiti lepilo). Je odporen na vremenske razmere, zato se lahko uporablja na prostem.

PREDNOSTI IZDELKA
– Carbon 3D imitacija
– Zaščita občutljivih avtomobilskih delov
– Izboljšanje videza in bogatejša dekoracija TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
– Dolžina: 150 centimetrov
– Širina: 30 centimetrov

NAVODILA ZA NAMESTITEV TRAKU – Minimalna temperatura med montažo je 8-10 stopinj. Površina, na katero se lepi trak, mora biti gladka in brez prahu, maščobe in drugih umazanij. Za razmaščevanje lahko uporabimo izopropil alkohol ali ekstrakcijski bencin. Če se trak nanaša v hladnem vremenu, lahko za segrevanje traku uporabite toplotno pištolo ali sušilnik za lase (lepilo se bo močneje vezalo).

Šifra: 02598 Kategorija:
Teža 0.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.