Mini prenosni akumulatorski kompresor z LCD zaslonom črn

Šifra: PCRCQB

Dostopnost:

Ni na zalogi


77.60

Ni na zalogi

Kompakten: majhen kot dlan odrasle osebe, enostaven za prenašanje.
Ne samo, da lahko napihne avtomobilske gume; primeren tudi za kolesa, skiroje, košarkarske žoge, itd.
Brezžično napihovanje: vgrajena baterija, med polnjenjem pnevmatike ni treba priključiti polnilnega kabla.
Nadziranje tlaka v pnevmatikah prek digitalnega zaslona: naprava lahko inteligentno zazna tlak v pnevmatikah in ga jasno prikaže na digitalnem zaslonu, ter tako prepreči, da bi pnevmatika počila zaradi previsokega tlaka.
Prednastavljeni tlak v pnevmatikah, naprava se samodejno izklopi, ko je pnevmatika polna: Tlak v pnevmatikah je mogoče nastaviti glede na zahteve, polnjenje pa se samodejno ustavi, ko tlak v pnevmatikah doseže prednastavljeno vrednost.
Integrirano shranjevanje: cev je mogoče skriti v napravo, napihljiva šoba in drugi dodatki pa so shranjeni skupaj, zaradi česar je naprava še bolj priročna za prenašanje in shranjevanje

Specifikacije:
Vhodna napetost: DC 7,4V
Vhod: 5V/2A
Tok: 6A Max.
Moč: 45W Max.
Čas polnjenja: 3h±0,5h
Baterija: 18650 x 2, vsaka 2000 mAh
Razpon manometra: 5-150PSl (prikaz utripa, ko preseže 150PSl; preseganje 150PSI lahko poškoduje senzor, podpira tlak do 120PSI]
Temperatura delovnega okolja: -10℃~60℃

Komplet vsebuje:
1 x Dynamic Eye Inflator kompresor
1 x Micro USB kabel
1 x cev za napihovanje
1 x zračna šoba
1 x medeninasta šoba za kolo
1 x kroglična igla

Šifra: PCRCQB Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.