Celoletna zaščita za vetrobransko steklo 70x150cm

Šifra: 55804A

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


7.90

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Praktičen zimsko-poletni dodatek za vaš avto, zahvaljujoč kateremu lahko preprečite zaledenitev in enostavno odstranite snežno plast z vetrobranskega stekla. Zaradi podaljšane zasnove ga je mogoče enostavno pritrditi na vrata. Trdi vložek kroga zagotavlja dobro zadrževanje pri odstranjevanju snežne plasti. Uporablja se lahko tudi proti poletni vročini, s priseski, ki jih je mogoče enostavno pritrditi na notranjo stran vetrobranskega stekla. 

Enostavna za namestitev
Enostavna za pakiranje
Zaklepni jezički za vrata
Priseski
Odporen na UV žarke
Združljiva z večina avtomobilov zaradi velike velikosti

Velikost: 150 x 70 cm
Velikost pritrdilnih jezičkov: 24 x 30 cm
Material: Poliester (170T)

Šifra: 55804A Kategorija:
Teža 0.158 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.