USB razdelilec 3.0 4 vrata

Šifra: 00012269

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

USB razdelilec s stikali pomeni nudi 4 dodatna vrata za priključitev novih naprav na USB. Popolna rešitev, ko je število prostih vrat v računalniku ali tabličnem računalniku nezadostno in so potrebni dodatni vhodi. Vsaka vrata so označena z barvno diodo.

V kompletu je 46 cm dolg USB kabel. Njegova prednost je v tem, da se ne zapleta, zaradi česar je prijetnejši za uporabo in manj dovzeten za poškodbe. Poleg tega lahko kabel kadar koli odklopite in uporabite kjer koli drugje.

4-vratni USB adapter omogoča zelo hiter prenos podatkov. Največja hitrost prenosa doseže 5 GB / s.
Vsaka vrata imajo ločeno stikalo, ki omogoča učinkovito upravljanje z energijo.

Kabel, ki se ne zapleta
Zaščita pred preobremenitvijo
Največja hitrost do 5 GB / s
Material: ABS
Vmesnik USB 3.0 (Hi-speed)
Združljiv tudi z USB 2.0 ali 1.1
Delovna vlažnost: 10% -90%
Delovna napetost: 5V
Delovni tok: 500 mA
Črna barva
Mere: 10,5 / 2 / 3,5 cm
Dolžina kabla: 46 cm
Teža: 0,066 kg
Teža v paketu: 0,093 kg

Šifra: 00012269 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.