, ,

Tipske avtoprevleke zašite po merah za Volvo XC 60


Izjemno kakovostne ter ROČNO zašite avtoprevleke, narejene po tovarniških merah iz izredno kakovostnega troslojnega materiala, aribag certifikatom B28 ter upoštevanimi vsemi posebnostmi vašega vozila bodo navdušile še tako zahtevne uporabnike. Niste prepričani o kakovosti? Kliknite na spodnji link ter izpolnite obrazec za povpraševanje in v opombe napišite “želim brezplačni vzorec” in po pošti vam bomo poslali brezplačen vzorec materiala (velur).

Obrazec za naročilo / povpraševanje:

[tt_button link=”https://megamiska.eu/avtoprevleke/Avtoprevleke.html” size=”large” type=”success” icon=”fa-car” icon_align=”left”] Za informativno ponudbo kliknite tukaj! [/tt_button]

155.64

Uporaba avtomobilskih prevlek da vašemu avtomobilu občutek svežine in novosti ter zaščiti tovarniško oblazinjenje pred umazanijo in poškodbami. Uporaba je priporočljiva predvsem za ljudi z otroki ter vse, ki cenite svoj avto ne glede na to, če imate nov ali rabljen avto. Prav tako so avtomobilske prevleke tudi donosna naložba pri prodaji avtomobila, saj boste tako lažje našli kupca ter dobili boljšo ceno in zagotovo naredili večji vtis na potencialne stranke.
Zunanja plast je narejena iz kvalitetnega velurja (tako stranski kot srednji del), ki je mehek in prijeten na dotik ter hkrati trpežen in zelo enostaven za čiščenje (prevleke lahko operete v domačem pralnem stroju pri 30 °), saj se ne razbarva, ne povzroča alergijskih reakcij in je varen za otroke. Avtoprevleke so popolnoma prilagojene vašemu modelu avtomobila ter izdelane po naročilu. Če ima avto deljen zadnji sedež, prejmete ločeno prevleko za vsak sedež. Sprednji del, stranice in zadnji del sedežev so 100% pokriti z materialom. Zahvaljujoč tej rešitvi je prvotno oblazinjenje sedežev zaščiteno pred poškodbami in umazanijo na najbolj izpostavljenih mestih.
Prevleke imajo posebne »varne šive« za varnostne blazine AIRBAG, tako da so primerne tudi za avtomobile s stranskimi zračnimi blazinami na sedežih. Ta rešitev je večkrat preizkušena in certificirana. Varnostne študije so bile izvedene s strani Centra za avtomobilsko industrijo (PIMOT) s sedežem v Varšavi, ki je odobril varnost izdelkov z izdajo varnostnega certifikata “B”.

[tt_button link=”https://megamiska.eu/avtoprevleke/Avtoprevleke.html” size=”large” type=”success” icon=”fa-car” icon_align=”left”] Za informativno ponudbo kliknite tukaj! [/tt_button]

POZOR: 

Ker gre za izdelek po naročilu ne velja 15 dnevni rok vračila, zato pred plačilom še enkrat preverite model avtomobila, saj reklamacij v primeru vaše napake ne moremo upoštevati. Dobavni roki niso garantirani. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za morebitno napačno interpretacijo modelov. Za naročilo je potrebno plačilo avansa v višini 50% od zneska, ostalo plačate po povzetju. Poštnina je vključena v ceno. Predračun vam pošljemo po emailu. Dobavni rok je cca. 10-20 delovnih dni po plačilu avansa (dobavni rok je odvisen od količine naročil, saj so prevleke ročno šivane).
 

Barve:

Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!