Kamera za vzvratno vožnjo z IR LED diodami HD-307 18mm

Šifra: 02164

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


22.22

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kamera s funkcijo “Night vision”. Visoka ločljivost HD 720p. Kamera, ki je videti kot standardni parkirni senzor. Montažni premer ø18mm, zunanji premer ø22mm. Popolnoma se prilega kateremu koli vozilu, ne da bi pri tem uničil stilsko linijo. Dodatne IR LED zagotavljajo zelo dober pogled na okolico ponoči na slabo osvetljenih mestih.

Vključeno:

– Kamera z IR osvetlitvijo (kabel približno 50 cm)

– 6 m signalni kabel

– 1 m napajalni kabel

– 18 mm luknja

Napajanje: 12 V DC
HD ločljivost: 720p
Zorni kot: 180 °
Osvetlitev ponoči: IR LED (infrardeče)
Delovni tok: 50-200mA
Delovna temperatura: -30 ° C – + 70 ° C
Dimenzije: ø22 x 22mm
Montažni premer: 18mm

Šifra: 02164 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.