Dvigalo za avto “krokodil” – 2T

Šifra: 55769

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


89.53

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Dvigalo za avto “krokodil” iz jeklenih zlitin z majhno velikostjo in nostilnostjo 2 toni je primerno za uporabo tako doma, kot v avtomobilskih servisih. Idealno je za menjavo koles, popravilo avtomobila ali celo dvigovanje drugih tovorov. 

Kompaktna velikost
Visoka moč dviga
Trpežna jeklena zlitina
Dobra mobilnost zahvaljujoč kolesom
Zložljiv ročaj za nošenje

Pred dvigovanjem se vedno prepričajte, da je dvignjen predmet pravilno pritrjen in da je izbrano pravilno dvižno mesto, da se izognete nevarnim situacijam.

Velikost: 440 x 200 x 180 mm
Največja nosilnost: 2 t
Območje dviga: 135 – 335 mm
Material: jeklo
Dolžina ročice: 430 mm
Barva: črna

Šifra: 55769 Kategorija:
Teža 9.72 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.