Univerzalne avtoprevleke narejene v EU temno siv vzorec

Šifra: 97182

Zaloga:

Ni na zalogi


65

Ni na zalogi

Prevleke ELEGANCE so izdelane iz visokokakovostnega velurja in trpežnega poliestra. Vsi materiali so v celoti laminirani s 3 mm poliuretansko peno, ki preprečuje premikanje prevlek na sedežih. Na mestih, ki so bolj občutljiva na obrabo, je bil uporabljen troslojni material (dodatno ojačan s podlogo). Prevleke uporabljajo sistem VARIO +: Prevleke imajo zadrge na zadnjih sedežih, tako da ustrezajo večini razdelkov, ki so na voljo na trgu (nedeljivi zadnji sedeži, deljiva  desna ali leva stran). Prav tako zahvaljujoč zadrgam ne blokirajo dostopa do zadnjega naslona za roke. Prevleke imajo certificiran šiv AIRBAG, zaradi česar so primerne tako za avtomobile s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih kot tudi za standardne sedeže. Zahvaljujoč uporabi posebnega šiva popolnoma pokrijejo sedeže, ne da bi motili delovanje AIRBAG-a, ta rešitev je bila že večkrat preizkušena in certificirana (varnostni certifikat “B”). Pakirane so v funkcionalni embalaži za večkratno uporabo, ki jo lahko uporabljamo za shranjevanje različnih vrst predmetov. Komplet vključuje: 2 prevleki za sprednja sedeža 1 prevleka za zadnji sedež 1 prevleka za naslonjalo zadnjega sedeža 5 prevlek za vzglavnike Kavlji in drugi pritrdilni elementi

Šifra: 97182 Kategorija:
Teža 1.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.