Zaščita avto sedežev za pse 130 x 160 cm črna

Šifra: 55699B

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


22

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prevleka za avtosedeže za pse in mačke. Zahvaljujoč zasnovi zaponke je prevleko enostavno pritrditi na zadnje naslone za glavo. Vodoodporno platno ščiti avtosedež pred umazanijo, ki jo povzročajo psi in mačke (blato, slina, dlake …) Idealno za avtomobile z majhnim prtljažnim prostorom, kjer je možno potovati le s hišnimi ljubljenčki na zadnjih sedežih. 

Enostavna za namestitev
Maksimalna zaščita pred umazanijo
Vodoodporni poliestrski material
Enostavno čiščenje
Sponka varnostnega pasu
Črna barva

Material: poliester
Barva: črna
Velikost: 130 x 160 cm
Dolžina zadrge: 55 cm 

Šifra: 55699B Kategorija:
Teža 0.50 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.