Prevleka za volan črna z modro črto M (37-39cm)

Šifra: 01363

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prevleka za volan, narejena iz umetnega materiala, odporna na vodo in vročino. Posodobite izgled starih ali umazanih volanskih obročev ter zaščitite volan pred razpokami in madeži. Vaš avto bo spet videti kot nov! Prevleka za volan pravtako ščiti roke pred vročim ali hladnim volanom. Specifikacije: Prevleka za volan ustreza večini avtomobilov, SUV in tovornjakov.

Dolžina zunanjega premera: 37 – 39 cm.
Pri visokih temperaturah ne drsi.
Barva: črna z modro črto

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE: Naše slike so kar se da natančne, vendar pa lahko različni monitorji nekoliko spremenijo barve.

Šifra: 01363 Kategorija:
Teža 0.33 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.