Potovalni vzglavnik za avto 27x18cm črn

Šifra: 03130

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


14.83

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Popolno oblikovan vzglavnik za vrat, ki se prilega vsakemu modelu avtomobila. Blazino lahko uporabite tudi kot oporo za hrbet, ki bo razbremenila vašo trtico in s tem ublažila bolečine v hrbtu. Izdelana je iz ekološkega usnja in plastike. Zahvaljujoč majhnosti in visoki prilagodljivosti lahko blazino vzamete s seboj povsod – v službo ali v avto.

Barva: spredaj črna, zadaj krem.
Dimenzije: 17cm x 24cm.
Kakovosten, praktičen vzglavnik:

  • poveča udobje potovanja,
  • univerzalna velikost, primerna za odrasle in otroke.
  • enostaven za namestitev in uporabo
  • enostavno čiščenje – če se umaže, ga samo obrišite z vlažno krpo.
Šifra: 03130 Kategorija:
Teža 0.16 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.