Ovitek za očala za avtomobile in držalo za kartice – bež

Šifra: 55685BE

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


15.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Praktična dodatna oprema, ki je nepogrešljiva v vsakem avtomobilu. Običajno potrebujemo sončna očala za varno vožnjo, v večini avtomobilov pa v ta namen ni nobenega predalčka. Ta univerzalni etui je mogoče pritrditi na večino senčnikov v avtomobilih, lahko ga celo odnesete s seboj, ko zapustite vozilo. Svoje dokumente lahko odložite v spodnji del organizatorja.

Tudi za očala večje velikosti
Vgrajeno držalo za kartico
Univerzalna, močna fiksacija sponk
Združljiv z vsemi avtomobili
Enostavno pritrjevanje, odstranjevanje
Ne omejuje uporabe senčil
Lahko se pritrdi na obeh straneh

Funkcija: očala in držalo za kartice
Material: plastika
Pritrditev: sponke
Barva: bež
Velikost: 170 x 80 x 55 mm
Teža: 142 g

Šifra: 55685BE Kategorija:
Teža 0.2 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.