Notranji senčnik za vetrobransko steklo – 150 x 70 x 6 cm

Šifra: 55796A

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


23.81

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zaščitite armaturno ploščo in volan vašega avtomobila pred UV žarki in poletno vročino. Ni nujno potrebno, da po dolgem dnevu sedete v vroč avto. Odsevni sloj aluminija preprečuje, da bi se notranjost avtomobila segrela. To odpravlja potrebo po prezračevanju ali preklopu klimatske naprave na visoko nastavitev. Žaluzijo je mogoče enostavno namestiti na notranjo stran vetrobranskega stekla ali na zadnje steklo s pomočjo priseskov. Zahvaljujoč svoji kompaktni tanki zasnovi ne ustvarja dodatnega mrtvega prostora na stebru “A”, kar odpravlja potrebo po vsaki odstranitvi in ​​pritrditvi. Zmogljivi priseski vam omogočajo, da med potovanjem držite senčilo na vetrobranskem steklu, preprosto ga izvlecite, ko se ustavite, in zaščitite svoj avto pred UV in sončno svetlobo. Še posebej priporočljivo za družine z majhnimi otroki ali hišnimi ljubljenčki, saj otroka / hišnega ljubljenčka ne bi smeli postavljati v vroč avto.

Pozor! Žaluzije je mogoče razrezati po velikosti (do 5-10 cm), če je vaše vetrobransko steklo  manjše od tovarniške velikosti! Pri nameščanju vedno pazite, da senčilo ne ovira vašega pogleda! Uporabite ga le, če ga je mogoče varno namestiti za vetrobransko steklo in ne zoži vidnega polja!

Enostaven za namestitev
Z močnimi priseski
Material, odporen na UV žarke
Z odsevno plastjo

Velikost: 150 x 70 x 6 cm
Število priseskov: 6 + 1
Teža: ~ 345 g

Šifra: 55796A Kategorija:
Teža 0.45 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

MIKLAVŽEV popust! 10% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 6.12.! Koda: miklavz10
+ +