Magnetni nosilec za telefon

Šifra: 55023

Zaloga:

Ni na zalogi


5.59

Ni na zalogi

Združljiv s katerim koli telefonom / navigacijo / napravo.
Enostavna namestitev in uporaba.
Močan magnet lahko varno drži napravo.
Zaradi samolepilne oblike lahko držalo hitro in enostavno namestite.

Zaradi magnetnega diska, ki je nameščen na hrbtni strani ali med ohišjem in zadnjim pokrovom, je mogoče hitro pritrditi napravo na armaturno ploščo ali katerokoli drugo ravno površino. Zaradi močnega samolepilnega materiala priporočamo uporabo magnetnega diska na hrbtni strani ali namestitev med ohišje in napravo. 

Šifra: 55023 Kategorija:
Teža 0.086 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.