Set krtač za vrtalnik 4 kos

Šifra: 0015248

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Krtače za vsako vrsto vrtalnika. Imajo univerzalne nastavke, zato jih lahko enostavno namestite na svoj vrtalnik. Krtače lahko uporabljate v avtomobilski industriji (npr. za platišča), v delavnici in pri številnih gospodinjskih opravilih, kar izboljša čiščenje različnih površin.

KAKOVOSTNI MATERIAL – ščetine krtač so izdelane iz najlona srednje togosti. Je trpežen material, ki se zelo dobro obnese pri čiščenju površine.

IDEALNE ZA ČIŠČENJE KOPALNIC – Krtače imajo srednjo togost ščetin, zato so med drugim odlične tudi za čiščenje ploščic in fug, umivalnikov, tuš kabin, kad in stranišč.
Komplet vključuje kar 4 različne vrste čistilnih krtač, tako da lahko prilagodite pravo velikost in vrsto krtače trenutnim potrebam, kar bistveno poveča možnosti uporabe.

Število kosov: 4
Material: najlon
Togost: srednja
Ne praskajo površime: da
Premer zatiča: 0,6 cm
Mere: 8 / 10cm, 13 / 8cm, 8 / 5cm, 8 / 10cm
Teža kompleta: 0,384 kg

Šifra: 0015248 Kategorija:
Teža 0.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.