Set čistilnih krtač za vrtalnik – 3 kos / set

Šifra: 55681

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


16

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Set čistilnih krtač za brezžični izvijač ali vrtalnik (s šesterokotnim oprijemom). Idealno za čiščenje avtomobilskih platišč, pnevmatik, oblazinjenja, gumijastih delov. Krtače različnih velikosti in oblik omogočajo enostavno čiščenje tudi težko dostopnih območij. Ščetke lahko prenesejo tudi trdovratno umazanijo, vendar so nežne in ne poškodujejo površine. Priporočamo, da električno orodje uporabljate pri nizki hitrosti. Krtače so prav tako primerne za uporabo v gospodinjstvu in so odlične za odstranjevanje umazanije in vodnega kamna z večine površin, kot so ploščice, preproge, oblazinjenje,…

Različnih velikosti
Različnih oblik
Prav tako čisti tesne prostore
Glave za hitro menjavo

Velikost: Ø5 cm x 8 cm
Ø10 cm x 13 cm
Ø13,5 cm x 8 cm
Material: plastika
Število ščetk: 3 kos / set
Ročaj: šesterokoten (splošni izvijač, vrtalniki)
Barva: rdeča, modra, rumena

Šifra: 55681 Kategorija:
Teža 0.306 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

MIKLAVŽEV popust! 10% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 6.12.! Koda: miklavz10
+ +