Obojestranska goba za pranje avta iz mikrovlaken zelena

Šifra: 55697

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


6.40

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Goba iz mikrovlaken je eden najbolj nežnih pripomočkov za nego vašega avtomobila, motorja ali ladje. S svojo grobo, vzorčasto površino lahko učinkovito odstranite trdovratno umazanijo, medtem ko ima druga stran gobice dolgo, mehko površino iz mikrovlaken, ki ima dobro vpojnost ter nežno odstranjuje umazanijo. Idealna je tudi za gospodinjstvo in avtomobilsko kozmetiko.

Dobra vpojnost
Vlakna povečajo tvorbo pene
Nežno odstranjuje umazanijo
Dobro se prilega
Ročni pas se lahko pritrdi na roko
Očistite jo lahko s toplo vodo
Za večkratno uporabo

Material: poliester
Velikost: 260 x 130 x 60 mm
Dolžina niti: 25 mm
Barva: zelena
Teža (ko je suha): 114 g 

Šifra: 55697 Kategorija:
Teža 0.142 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.