Krtača za čiščenje platišč – upogljiva – 270 mm

Šifra: 55689

Dostopnost:

Ni na zalogi


1.89

Ni na zalogi

Pri negi avtomobila ne gre samo za čiščenje karoserije, ampak moramo za maksimalne rezultate biti pozorni tudi na pranje koles. S tem izdelkom lahko dosežete briljantno čiščenje tudi v tesnih, težko dostopnih prostorih. Del krtače temelji na debeli pletenici, ki omogoča upogib glave.

Upogljiva
Trpežne ščetine
Vzdržljiva pletena glava
Ergonomski plastični ročaj
Viseča

Skupna velikost: 270 x 70 x 40 mm
Velikost ščetke: 140 x 70 x 40 mm
Barva: zelena / črna
Teža: 47 g

Šifra: 55689 Kategorija:
Teža 0.066 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.