Krpa iz mikrovlaken za čiščenje avtomobila

Šifra: 02605

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


5.51

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Krpa iz mikrovlaken 3v1: nase vleče prah, čisti in polira in. Ko se mikrovlakna začnejo premikati, ustvarijo statični naboj, ki pritegne in zadrži prah v materialu. Vpojna vlakna iz mikrovlaken nežno odstranijo umazanijo s površine, ki jo je treba očistiti.

Lahko se varno in učinkovito uporablja na vseh barvanih, plastičnih, kovinskih in steklenih delih vozila ter pri čiščenju doma.

Lastnosti izdelka:

– Enostavno in priročno za poliranje
– Mehka in prijetna na dotik
– Odstranjuje prah in umazanijo brez uporabe detergentov, suho ali mokro čiščenje
– Dobro vpija vodo
– Prijazna do rok – preprečuje stik s kemikalijami
– Primerno za ljudi z alergijami

Šifra: 02605 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.