Čistilec za vetrobransko steklo z razpršilnikom 20 cm

Šifra: 55687

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


5.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

S to gobico z vgrajenim razpršilnikom lahko hitro in enostavno očistite vetrobransko steklo avtomobila. Gobica, prevlečena z mrežico hitro odstrani madeže. Gumijasti trak na drugi strani služi za odstranjevanje vode in drugih tekočin. Idealno za avtomobilska vetrobranska stekla, okna, ogledala ter hitro odstranjevanje vode z drugih steklenih površin brez madežev. Zahvaljujoč elastičnemu gumijastemu robu lahko vodo odstranite s površine brez prask in drugih poškodb.

Enostaven za uporabo
Praktičen rezervoar za detergent
Tudi za gospodinjsko uporabo
Velik gumijasti trak

Velikost roba: 20 cm
Prostornina posode: 150 ml
Velikost črk: 350 x 200 x 80 mm
Barva: zelena / črna

Šifra: 55687 Kategorija:
Teža 0.098 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.