Krpica iz mikrovlaken na držalu za čiščenje vetrobranskega stekla

Šifra: A0129

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


6.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Čistilec za vetrobransko steklo je inovativen nov način čiščenja vetrobranskega stekla. Uporablja tehnologijo mikrovlaken in vrtljivo glavo, ki vam omogoča, da dosežete in očistite vsa tesna, težko dostopna mesta na vetrobranskem steklu. Njegova mikrovlakna nežno drgnejo in polirajo steklo brez kemičnih čistil. Izdelek lahko uporabite za sušenje in čiščenje zamegljenih stekel, težko dostopnih oken ali celo poliranje nerjavečega jekla v hiši, brez uporabe čistil.

Izdelano iz: plastike in poliestra

Zložljiva krtača za čiščenje oken je izjemno uporaben pripomoček tako doma kot v avtomobilu. Opremljen z vrtljivo glavo in super vpojno gobico iz mikrovlaken! Nenadomestljiv in izjemno učinkovit pomočnik pri čiščenju oken, ki bistveno zmanjša nastajanje prog. To je konec umazanih in meglenih oken! Gobica ima veliko konic iz mikrovlaken, ki učinkovito očistijo vaša domača okna in avtomobilska okna.

Barva: črna in modra
Dimenzije krpe iz mikrovlaken: 12 cm x 8,5 cm
Dolžina ročaja: 38 cm

Šifra: A0129 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.