Avto sesalnik – z adapterjem za vžigalnike – 60W

Šifra: 55682

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


16

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Avto sesalnik s priklopom na vtičnico vžigalnika pomaga hitrejše in enostavnejše očistiti vaše vozilo. Pralni filtrirni sistem naredi čiščenje zelo učinkovito. Z nastavkom lahko enostavno pridete do drobtin in drugih madežev na najtesnejših mestih. Idealno tudi za družine z dojenčki in malčki.

Kompaktna, majhna velikost
Udoben ročaj
Ozka, tanka cev
Enostaven za uporabo
Stikalo ON / OFF
Velika posoda za zbiranje prahu
Dolg kabel

Učinkovitost: 60 W
Napajanje: 12 V DC
Velikost: 280 x 100 x 120 mm
Dolžina kabla: 250 cm
Velikost dodatne opreme: 187 x 40 x 10 mm
Barva: črna, zelena
Teža: 405 g

Šifra: 55682 Kategorija:
Teža 0.47 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.