,

Torbica z držalom za telefon – za kolo ali motor – s površino na dotik – 6,3 “

Šifra: 54994B

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.84

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Univerzalna torbica z držalom za mobilni telefon, ki jo lahko namestite na krmilo kateregakoli kolesa ali motocikla. Zahvaljujoč pregledni sprednji plošči, občutljivi na dotik, jo lahko uporabljate na primer za navigacijo med kolesarjenjem. Kot idealna je tudi za spremljanje športne aktivnostimed hojo ali hitrosti vožnje. Luknja za kabel zagotavlja, da jo lahko uporabljate celo s slušalkami, tako da lahko enostavno sprejmete dohodne klice.

 

Močna, stabilna zasnova za zavarovanje naprave
Omogoča uporabo zaslona na dotik
Tekstilna površina, odporna proti pršenju
Enostavno odstranjevanje in namestitev
Z zadrgo

Obračljiva 360 °

Združljivost: max 6,3″ telefoni na dotik (90 x 168 mm)
Velikost: 110 x 170 x 30 mm
Odporna proti brizganju: da
Površina na dotik: da
Barva: črna

Šifra: 54994B Kategoriji: ,
Teža 0.213 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.