Čelada integralna za moped, skuter, motor črno/siva velikost M

Šifra: AJ0734

Zaloga:

Ni na zalogi


75.40

Ni na zalogi

Material lupine: ABS plastika

Material, pridobljen v procesu polimerizacije, je amorfan, ima visoko trdnost, trdoto in odpornost proti praskam ter dobre izolacijske lastnosti.

Teža [g]: 1350g

Deflektor dihanja zmanjša zameglitev vetrobranskega stekla, ko je pokrov zaprt, in omogoča bolj udobno dihanje. Zaponka mikroklik je priročna in hitra za uporabo. Zahvaljujoč uporabi nazobčanega zagozdenega elementa lahko hitro nastavimo dolžino pasu in ga brez težav odpnemo. Steklo je prekrito s posebno, dodatno prevleko proti megli Steklena površina je odporna na manjše praske Čelada zagotavlja udobje in varnost. Poleg tega ima sodoben slog in obliko. Njene prednosti so varnost in skrbna izdelava – lupina v enem delu. Čelada je opremljena s prijetno in udobno podlogo iz velurja, ki jo je mogoče odstraniti za čiščenje. Prezračevanje je sestavljeno iz dovoda zraka nad čelom in v predelu čeljusti.

Velikost: M – 58 cm

Šifra: AJ0734 Kategorija:
Teža 1.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.