Univerzalni avto brisalec Rain Storm 26″/66 cm

Šifra: 55746

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


V kolikor ne veste, karteri brisalec potrebujete nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje ter pripišite model in letnik vozila. 

8.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Profesionalni avtobrisalec Rain Storm hybrid izdelan z japonsko tehnologijo, odporen na zmrzal in korozijo (rjo) odlikuje izjemno tiho delovanje v vseh vremenskih pogojih, kot so dež, sneg, zmrzal, vročina in led ter hitra montaža. Izjemno vremensko in vodoodporna guma brisalcev na vetrobranskem steklu ne pušča kapljic in sledi. Kompletu je priloženih kar 10 različnih adapterjev za različne modele avtomobilov. Brisalec je kompatibilen z 99% avtomobilov. 

Dimenzija: 26”/66cm 

Teža 0.301 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.