Avtopolnilec z USB-C in USB vtičnico z hitrim polnjenjem 18W

Šifra: 55025

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.37

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč temu hitremu polnilcu vaša naprava nikoli ne bo ostala s prazno baterijo nikjer tudi na poti. Rast mobilnega trga in hitro polnjenje sta omogočila, da v kratkem času v baterije pošljete več energije prek USB-C PD vtiča. Polnjenje vaše naprave s tem adapterjem bo več kot dvakrat hitrejše*.

Hitro polnjenje tipa PD C 18 W
USB vtičnica
Visokokakovostno kovinsko ohišje
Natančna povezava
Kompaktna velikost
Diskreten srebrno / črn dizajn

*Najnovejši telefoni imajo poleg USB-C podporo za PD (PowerDelivery), na primer: iPhone, Google Pixel, nekatere naprave Samsung … Hitrost hitrega polnjenja je odvisna od glave polnilca, vrste priključene naprave in trenutne napolnjenosti baterije . Lahko ga uporabljate z običajnimi telefoni (brez PD) z vtiči USB-C (razen prenosnih računalnikov), pred uporabo preverite združljivost telefona ali tabličnega računalnika.

Tip vtičnice: Type-C + USB-A
Standard: QC (QuickCharge 3.0 + PowerDelivery 18W)
Največji izkoristek: 18 W
Vhodna napetost: 12 – 24 V DC
Izhodna napetost (Quickcharge 3.0): 3,6 – 6,5 V / 3 A
6,5 – 9 V / 2 A
9 – 12 V / 1,5 A
Izhodna napetost (PowerDelivery): 5 V / 3 A
9 V / 2 A
12 V / 1,5 A
Material: kovina / plastika
Barva: srebrna / črna
Velikost: 58 x Ø28,5 mm
Teža: 21 g

Šifra: 55025 Kategorija:
Teža 0.02 kg
BAR koda

5055610833024

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.