,

Vgradna USB vtilčnica za zamenjavo avto 12V vtičnice modra

Šifra: 54926BL

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


12.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vgradna USB vtičnica za vžigalnik za avto. Ne iščite več USB adapterja, ki se priključi na avto vžigalnik, ampak celotno vtičnico za cigaretni vžigalnik zamenjajte z USB vtičnico. LED lučka označuje, da je vtičnica napajana in v temi pomaga priključiti kabel USB. Gumijast pokrov preprečuje vstop prahu in umazanije v vrata USB, kadar vtičnice ne uporabljate. Pokrov je mogoče odstraniti po želji.

Pomembno opozorilo! Pri namestitvi izdelka dvakrat preverite polariteto, če niste prepričani v to, kar počnete, pokličite strokovnjaka.

Lastnosti:
– Enostavna namestitev (vijak)
– gumijasti pokrov,
– LED osvetlitev,
– lahko se namesti v 12 / 24V vozila
– vključena 2 kosa kabelskih čevljev.

Izhod 1: 1 x USB 5 V / max. 1 A

Izhod 2: 1 x USB 5 V / max. 2,1 A

Vhod: DC 12 – 24 V

Montaža premera: 27,3 – 37 mm

Višina (priključki vključeni): 53,5 mm

Globina za montažo: (priključki vključeni): 45,7 mm

Šifra: 54926BL Kategoriji: ,
Teža 0.029 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.