Orodje za diagnostiko avtomobila – bralnik kod napak – OBD2 – 12V

Šifra: 55679

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


89.49

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Izredno uporabno orodje za samodejno diagnostiko avtomobila. Preprosto in hitro lahko nadzirate in izbrišete kodo DTC, da se izognete urni postavki, ki jo zaračunavajo servisne delavnice. Izdelek je primeren tudi za uporabo v avtoservisih ali delavnicah, saj omogoča enostavno in hitro prepoznavo tehničnih težav avtomobila. Za upravljanje naprave ni potrebna baterija, prenosni računalnik ali samostojna naprava, saj napravo poganja avto prek priključene vtičnice OBD. Naprava lahko tudi išče, briše kode napak in prikazuje podatke v realnem času, ki jih prejme s strani avtomobilskih senzorjev. Naprava je primerna tudi ob nakupu  rabljenih avtomobilov, če želite zagotoviti, da je avtomobil “brez napak”.

Hitra in enostavna za uporabo
Združljiva z večino bencinskih vozil po letu 1996 in dizelskimi vozili po letu 2002
Meni na voljo v angleščkem, madžarskem, slovaškem, romunskem, češčkem in nemškem jeziku
Podpira protokole ODB2: CAN-BUS, ISO, PWM, VPWM, KWP2000
Lahko se uporablja z večino ameriških, evropskih, japonskih in azijskih avtomobilov

Pozor! Naprave ne uporabljajte med vožnjo, poslane podatke lahko preveri le potnik! Uporaba med vožnjo vam lahko odvrne pozornost! Napravo uporabljate na lastno odgovornost! Pred priključitvijo vedno preverite, ali je vozilo združljivo z diagnostičnim orodjem! Proizvajalec in distributer ne odgovarjata za škodo, ki bi nastala zaradi nepravilne uporabe!

Storitve naprav:

Odčitavanje in brisanje kod napak
Neprekinjeno iskanje kode DTC
Prikaz podatkov senzorjev v realnem času (vrtljaji, hitrost, lambda sonda, temperatura vode, prostornina dovodnega zraka, temperatura, tlak v dovodnem kolektorju …)
Podatki “Freeze”
Ugasne lučko za okvaro motorja “Check Engine”

Sistemski jezik: madžarščina, angleščina, nemščina, slovaščina, češčina, romunščina
Velikost: 128 x 83 x 26 mm
Dolžina kabla: 85 cm
Tip priključka: – ODB2
– MiniUSB (samo posodobitev programske opreme naprave)
Teža: 269 g
Material: Umetna masa

Šifra: 55679 Kategorija:
Teža 0.325 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.