FM oddajnik bluetooth za prostoročno telefoniranje 2XUSB 4.8A

Šifra: LXTR210

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


29.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

FM oddajnik je naprava, zasnovana za vsak avtomobil brez tovarniškega avtoradia z USB in bluetooth. Zahvaljujoč temu lahko vsak uporabnik uživa v svoji najljubši glasbi tako med običajnim nakupovalnim potovanjem kot na dolgi poti. Zahvaljujoč napredni tehnologiji oddajnik zagotavlja odlično kakovost reproduciranega zvoka. Ob strani ohišja sta dva gumba, ki omogočata upravljanje osnovnih funkcij naprave. Spredaj je gumb za sprejemanje klicev. Zmogljivost predvajanja glasbe prek modula Bluetooth bo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike. Ima tudi režo za pomnilniško kartico Micro SD, ki podpira pomnilniške kartice do 32 GB, oddajnik podpira formate MP3 in WMA. Vgrajena vrata USB omogočajo tudi polnjenje naprav, kot je narpimer telefon, tablica,…  

Bluetooth: 4.2
Podprti protokoli: AVRCP, HFP, A2DP
Obseg prenosa Bluetooth: do 8m
Frekvenčni razpon: 87,5-108,0MHz
Obseg prenosa: do 1m
Podprti formati: MP3 / WMA
Podprta kapaciteta pomnilniške kartice: do 32 GB (microSD)
Napajalna napetost: 12–24V
Napetost USB vtičnice: 5V / 4,8A

Šifra: LXTR210 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.