Bluetooth daljinski upravljalnik za na volan

Šifra: BC218

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


21

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Silikonski gumbi
Predvajanje / pavza
Povečanje/zmanjšanje glasnosti
Prejšnja pesem/naslednja pesem
Izklop prikaza zaslona
Daljinski fotoaparat za fotografiranje

Zasnova funkcije varčevanja z energijo, samodejni način spanja

S priloženim podstavkom namestite daljinski upravljalnik Bluetooth na volan avtomobila ali krmilo kolesa, da lahko na daljavo upravljate pametni telefon/tablico in predvajate glasbo.
Ta daljinski upravljalnik Bluetooth omogoča predvajanje ali začasno ustavitev glasbe, predvajanje prejšnje/naslednje skladbe, povečanje ali zmanjšanje glasnosti, izklop zaslona na zaslonu in daljinsko upravljanje fotoaparata za fotografiranje.
Če  našrave približno 5 sekund ne uporabljate, preide v način spanja.

Primerno za iOS in Android
Napajanje: 3V ploščata baterija (CR2025)
Dimenzije izdelka: 36x36x8,5 mm
Teža izdelka: 25 g

Šifra: BC218 Kategorija:
Teža 0.02 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.