Avtomobilska antena shark črna

Šifra: 05748

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


10.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

AERODINAMIČNA OBLIKA – prilagojena obliki karoserije avtomobila, ki zmanjšuje zračni upor in zmanjšuje hrup.
ŠIROKA UPORABA – možnost uporabe za vse znamke in modele avtomobilov.
ENOSTAVNA MONTAŽA – komplet ne zahteva dodatnega orodja za pravilno namestitev na streho avtomobila – komplet vključuje vse elemente, potrebne za priključitev naprave na antenski sistem in trajno pritrditev na streho.

SPECIFIKACIJE:

Barva: črna
Mere (dolžina / širina / višina): 7,5 / 17 / 6cm
Teža: 54g
Teža z embalažo: 100g

Zmožnost učinkovitega sprejema radijskih postaj je v veliki meri odvisna od učinkovite namestitve antene. Avtomobilska antena, v obliki plavuti morskega psa, je rešitev, ki zagotavlja tako dober sprejem signala kot tudi zmanjšanje zračni upor med vožnjo. To je še posebej pomembno pri visokih hitrostih.

Antena v obliki plavuti proizvaja veliko manj hrupa kot tradicionalna antena. Zahvaljujoč temu prihajajoči radijski valovi niso prekomerno popačeni in tako se ohranja ustrezna kakovost sprejem radijskega signala. Poleg tega se oblika rebraste antene dobro ujema s silhueto karoserije avtomobila, pozitivno vpliva na njegovo estetiko in ne povzroča težav pri uporabi samodejnih avtopralnic, kjer je običajno treba odstraniti vse pretirano štrleče antene. Antena je enostavna za namestitev in ustreza vsem znamkam in modelom avtomobilov, opremljenih s priključkom na antenski sistem.

Montažni komplet je sestavljen iz navojne palice in dveh matic ter natančno izrezane dvostranske lepilne blazinice. Pravilna namestitev zahteva samo priključitev antene na instalacijo in njeno pritrditev na streho s samolepilno blazinico.

Šifra: 05748 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.