Avtomobilska antena shark bela

Šifra: 00005750

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


10.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za učinkovit radijski sprejem je potrebna visokokakovostna antena z zadostno močjo prenosa. Naša radijska antena z zasnovo Hai-Fins zagotavlja odličen sprejem in aerodinamično prileganje vozilu. S tem se zmanjša zračni upor, poleg tega se zmanjša hrup, ki ga povzroča veter. To je še posebej opazno pri visokih hitrostih na avtocestah ali podeželskih cestah. Še ena prednost shark anten je, da nimate težav v avtopralnici, saj je pred pranjem ni potrebno odstraniti. Prav tako vam bo prihranjena škoda zaradi upognjene palične antene. Anteno je mogoče enostavno pritrditi na vsa vozila. Montažni komplet je sestavljen iz navoja in dveh matic za antenski priključek. Sama antena se prilepi s priloženim dvostranskim lepilnim trakom. Trak je natančno narezan in ima visok lepilni učinek. Pred montažo mora biti površina brez maščobe in prahu!

SPECIFIKACIJE
• Barva:bela
• Dimenzije (D/Š/V): 7,5 x 17 x 6 cm
• Teža: 54g

VKLJUČENO V SET
• Antena
• Pritrdilni elementi

Šifra: 00005750 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.